banner913
banner932
banner1012

Yürekler ağza geldi

banner1020

banner974
Yürekler ağza geldi

banner971

Lefkoşa -Gazimağusa  anayolunda sabahın ilk ışıklarıyla birlikte meydana gelen kazada çöp kamyonu karşı şeride geçerek devrildi.

Kaza saat 05:50 sıralarında, Lefkoşa -Gazimağusa 1-2 km'leri arasında, Şeren ŞENEL (E-35) yönetimindeki Gönyeli Belediyesine ait KU 433 plakalı çöp kamyonu ile doğu istikametine doğru dikkatsizce seyrettiği sırada, Cahit Genç Yem fabrikası önlerine geldiği zaman direksiyon hakimiyetini kaybederek yolun sağında bulunan her iki şeridi ayıran bariyerlere çarparak karşı şeride geçtikten sonra devrilerek yolun sağından çıkmasıyla yaşandı. Kaza sonucu araç sürücüsü Şeren ŞENEL ve aynı araçta yolcu olarak bulunan Turabi Keçeli (E-43) ile Ahmet Soncul (E-44) kaldırıldıkları Lefkoşa Dr Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesinde yapılan tedavilerini müteakip müşahede altında alındılar.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.