banner913
banner932
banner1012

Yürekler ağza geldi

banner1020

Girne Çevreyolu’nda öğle saatlerinde dikkatsiz sürüş yapan araç sürücüsü Hasan Dilki’nin önce önündeki araca çarpması ve daha sonrada savrularak karşı şeride geçerek o esnada karşıdan gelen araçla çarpışması sonucunda üç kişi yaralandı

banner974
Yürekler ağza geldi

banner971

Girne Çevreyolu’nda öğle saatlerinde meydana gelen zincirleme trafik kazası yürekleri ağza getirirken kazada ölen olmaması şans olarak nitelendirildi. Üç aracın karıştığı kazada bir aracın adeta hurda dönmesine karşın biri çocuk üç kişinin yaralanması yüreklere su serpti.

Polisten verilen bilgiye göre, saat 14:15 sıralarında, Girne Alsancak Çevreyolu 3-4 km'leri arasında, 36 yaşındaki Hasan Dilki , yönetimindeki GN 542 plakalı araç ile Girne istikametine doğru dikkatsizce seyrettiği sırada o esnada önünde aynı istikamete doğru seyreden 79 yaşındaki Jean Margaret MILLARD  yönetimindeki MA 834 Z yönetimindeki araca çaptı. Çarpmanın etkisiyle kontrolsüz bir şekilde karşı şeride geçen Hasan Dilki yönetimindeki GN 542 plakalı araç karşı istikametten gelmekte olan 48 yaşındaki Ceyda Uçaner yönetimindeki FK 272 plakalı araçla çarpıştı.

Kaza sonucu hafif şekilde yaralanan GN 542 plakalı araç sürücüsü Hasan Dilki ile FK 272 plakalı araç sürücüsü Ceyda Uçaner ve aynı araçta yolcu olarak bulunan 13 yaşındaki Beran Booroz kaldırıldıkları Girne Dr Akçiçek Hastanesinde yapılan tedavilerini müteakip müşahede altında alındılar.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.