banner913
banner932
banner1012

Yüklü uyuşturucu hap ve sahte kimlikle girerken yakalandı

banner1020

banner974
Yüklü uyuşturucu hap ve sahte kimlikle girerken yakalandı

banner971

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’ne Ercan Havaalanı’ndan sahte kimlikle giriş yapmaya çalışan şahıs üzerinde yapılan aramada 450 adet uyuşturucu içeren hap ele geçirildi. 
Polis Basın Subaylığı açıklamasında, dün gece 23.45 sıralarında ülkeye giriş yapan Ö.Y.’nin (E-57) daha önceden işlemiş olduğu suçtan dolayı KKTC’den ihraç edildiği ve KKTC’ye girişi yasak olduğu da belirtildi. 
Açıklamada, “KKTC’ye giriş yapmak maksadıyla tasarrufunda bulunan başka bir şahıs adına düzenlenmiş kimlik kartını görevli memura vermek suretiyle belgede adı geçenin kimliğine bürünerek sahte davranışla kayıt temin ettirdiği tespit edilmiştir. Bahse konu şahsın üzerinde ve eşyalarında yapılan aramada, uyuşturucu madde içerdiğine inanılan toplam 450 adet hap bulunarak emare olarak alınmıştır. Adı edilen tutuklanmış olup, soruşturma devam etmektedir” denildi.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.