banner913
banner932
banner1012

Yonca Kavşağı’nda feci ölüm

banner1020

Lefkoşa-Gazimağusa anayolunun Yonca Kavşağı yakınlarında Mağusa istikametine doğru dikkatsizce ilerlemekte olan araç sürücüsü o esnada yolun sağından soluna geçmeye çalışan yaya çarparak ölümüne neden olurken, sürücü olay yerinden kaçtı

banner974
Yonca Kavşağı’nda feci ölüm

banner971

Lefkoşa-Gazimağusa anayolunda bu sabahın erken saatlerinde yaşanan feci kazada bir yaya hayatını kaybetti.

Polis Basın Subaylığı’ndan alınan bilgiye göre bu sabah saat 04:00 sıralarında,Lefkoşa-Gazimağusa anayolu yonca kavşağı alt geçidinin 50 metre ilerisinde,Gazimağusa istikametine doğru dikkatsizce seyreden sürücüsü 21 yaşındaki Franklin Onyedika Onuora olan MJ 919 Z plakalı salon araç, o esnada yolun sağından soluna yaya olarak geçmeye çalışan Gazimağusa’da sakin 21 yaşındaki Barış Hakan’a çarparak olay yerinden kaçtı.

Barış Hakan olay yerinde yaşamını yitirdi. Kaza sonrası olay yerine yaya olarak gelen bir şahsın şüpheli hareketleri üzerine polis tarafından yapılan sorgulamasında kaza anında aracı kullandığını itiraf etmiş ve olaya methaldar aracı ise Pharma Mondial ilaç fabrikası civarına gizlediğini beyan etti.

Kaza anında aracı kullandığı tespit edilen Nijerya uyruklu 21 yaşındaki Franklin Onyedika Onuora tutuklanmış olup, soruşturma devam etmekte.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.