banner913
banner932
banner1012

Yine ölümlü kaza

SON DAKİKA: Gazetemize ulaşan bilgiye göre bu sabah saatlerinde Gaziköy yakınlarında meydana gelen elim kazada Meryem Bahtıkara Çakır hayatını kaybetti.

banner974
Yine ölümlü kaza

banner971

 

Bu sabah saat 07:45 sıralarında, Gaziköy Ercan Anayolu 1-2 km'leri arasında, Gazikoy'de sakin Meryem Çakır (K-36), yönetimindeki HB 676 plakalı araç ile Ercan istikametine doğru seyrettiği sırada yolun sağına geçmesi sonucu o esnada karşı istikametinden gelmekte olan Ahmet Özbey (E-28) yönetimindeki ED 596 plakalı araç ile çarpışmışlardır. Kaza sonucu HB 676 plakalı araç sürücüsü Meryem Çakır olay yerinde yaşamını yitirirken, kazada yaralanan ED 596 plakalı araç sürücüsü Ahmet Özbey ise Lefkoşa Dr Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Soruşturma devam etmektedir

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.