banner913
banner932
banner1012

Yine öğrenci yurdunda uyuşturucu

banner1020

Mağusa'da bir öğrenci yurdundaki iki farklı odada yapılan aramada Hintkeneviri türü uyuşturucu olduğuna inanılan madde ele geçirildi. Olayla ilgili El Abbas Chrabi ile Timothy Maranmanyika isimli öğrenciler tutuklandı

banner974
Yine öğrenci yurdunda uyuşturucu

banner971

Gamze PİR BAYKUR

PGM Narkotik ve Kaçakçılığı Önleme Müdürlüğü ekipleri tarafından Mağusa'da bir öğrenci yurdundaki iki farklı odada yapılan aramada toplam 1 gram 200 miligram ağırlığında Hintkeneviri türü uyuşturucu olduğuna inanılan madde ele geçirildi. Konu uyuşturucu olduğuna inanılan maddeleri tasarruflarında bulunduran  El Abbas Chrabi ile Timothy Maranmanyika isimli öğrenciler ise tutuklandı. “Kanunsuz uyuşturucu madde tasarrufu” ve “Kanunsuz uyuşturucu madde alma" suçlarından dolayı dün Mağusa Kaza Mahkemesine çıkarılan zanlı Chrabi ile Maranmanyika aleyhine 1'er günlük tutukluluk süresi temin edildi.

Toplam 1 gram 200 miligram uyuşturucu...

Meselenin tahkikat memuru Hüseyin Özdesoy13 Aralık tarihinde alınan bir bilgide Mağusa’da faaliyet gösteren bir öğrenci yurdunun 512 numaralı odasında kalan zanlı El Abbas Chrabi’nin tasarrufunda uyuşturucu madde olduğunun öğrenildiğini söyledi. Ayni gün konu yurt odasına gidilerek arama yapıldığını belirten Özdesoy, yaklaşık yarım gram ağırlığında Hintkeneviri türü uyuşturucu olduğuna inanılan madde bulunduğunu açıkladı. Özdesoy, zanlı Chrabi’den yapılan soruşturmada ise konu maddeyi aynı yurtta arkadaşı zanlı Timothy Maranmanyika’dan aldığının öğrenildiğini açıkladı. Zanlı Maranmanyika’nın424 numaralı odada tespit  edildiğini söyleyen Özdesoy, odada yapılan aramada 700 miligram ağırlığında Hintkeneviri türü uyuşturucu olduğuna inanılan madde bulunduğunu açıkladı. Zanlılar aleyhine yürütülen tahkikatın yeni başladığını belirten Özdesoy her 2 zanlının da 1'er gün süreyle poliste tutuklu kalmalarını talep etti.

Mağusa Kaza Mahkemesi Yargıcı Gökhan Asafoğulları, zanlı El Abbas Chrabi ile Timothy Maranmanyika’nın tahkikat maksatları bakımından 1'er gün süreyle poliste tutuklu kalmalarına emir verdi. 

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.