banner913
banner932
banner1012

Yine Kadın Cinayeti!

banner1020

Mağusa bir kez daha kadın cinayetiyle sarsıldı. 43 yaşındaki Hayrettin Özcömert, eski sevgilisi 43 yaşındaki hemşire Halime Çetin’i av tüfeği ile vurarak öldürdü. Korkunç olay, dün gece saat 21.45 raddelerinde meydana geldi. Hayrettin Özcömert, bir süredir aralarında sorun yaşadığı Halime Çetin’in evine gitti ve Çetin’le tartışmaya başladı. Tartışmanın ardından Özcömert, kendisine ait av tüfeğiyle Halime hemşireyi yatak odasında üç el ateş ederek öldürdü. Cinayetin ardından Özcömert, evin kapısının önüne çıkıp aynı av tüfeği ile çenesine iki el ateş ederek intihara teşebbüs etti. Ağır yaralanan Özcömert’in durumunun kritik olduğu öğrenildi

banner974
Yine Kadın Cinayeti!

banner971

 Gamze PİR BAYKUR

Mağusa dün akşam cinayetle sarsıldı. 45 yaşındaki hemşire Halime Çetin, eski sevgilisi 43 yaşındaki Hayrettin Özcömert tarafından av tüfeği ile vurularak öldürüldü.

Dün akşam saat 21:45 raddelerinde Mağusa Yeni Beş Evler Bölgesinde işlenen cinayetin ardından Halime Çetin’i av tüfeği ile öldüren Hayrettin Özcömert ise ayni av tüfeği ile intihara teşebbüs etti.

Halime Çetin olay yerinde hayatını kaybederken, intihara teşebbüs eden ve ağır yaralanan Hayrettin Özcömert ise Lefkoşa Devlet Hastanesine kaldırılarak ameliyata alındı.

SON BİRKAÇ AYDIR ARALARINDA SORUN VARDI

Olay yerinden elde edilen bilgilere göre cinayete kurban giden Halime Çetin ile intihara teşebbüs eden Hayrettin Özcömert’in arasında son birkaç aydır sorunlar vardı. Özcömert’in dün akşam eski sevgilisi Çetin’in evine gitmesi üzerine tartışma yaşadıkları öğrenildi. Yaşanan tartışmanın ardından ise Özcömert kendisine ait av tüfeği ile önce eski sevgilisi Çetin’i yatak odasında 3 el ateş ederek öldürdükten sonra evin dışına kapı önüne çıkıp kendi çene kısmına dayadığı ayni av tüfeği ile 2 el ateş ederek intihara teşebbüs etti. Çetin olay yerinde yaşamını yitirirken ağır şekilde yaralanan ve Lefkoşa Devlet Hastanesi’ne kaldırılan Özcömert ise ameliyata alındı. Özcömert’in durumunun kritik olduğu öğrenildi.

ÇETİN’İN KARDEŞLERİ SİNİR KRİZİ GEÇİRDİ

Cinayete kurban giden Halime Çetin’in kardeşleri acı haberi alınca olay yerine geldi. Kız kardeşlerinin öldüğünü duyan acılı kardeşler sinir krizi geçirdiler.

Cinayetin yaşanmasının ardından olay yerine gelen Mağusa Polis Müdürlüğü’ne bağlı Adli Şube ekipleri, Cürümleri Önleme Şubesi ekipleri ve Trafik Şubesi ekipleri bölgede yoğun güvenlik önlemleri aldı. Güvenlik şeridi altına alınan olay yerinde ise polis ekipleri detaylı incelemelerde bulundu ve başta cinayet aleti olan av tüfeği olmak üzere bir çok delil topladı. 

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.