banner913
banner932
banner1012

Yeni açılan yolda ilk kazada bir çocuk yaralandı

banner1020

banner974
Yeni açılan yolda ilk kazada bir çocuk yaralandı

banner971

Yapımı yeni biten Gönyeli'deki alt-üst geçit projesi sonrsında ulaşıma açılan Lefkoşa - Güzelyurt anayolunda sabah saatlerinde meydana gelen kazada bir çocuk yaralandı.

Polisten verilen bilgiye göre kaza saat 09: 00 sıralarında Lefkoşa - Güzelyurt anayolu 2. kilometreleri üzerinde 36 yaşındaki Rabia DARBAZ yönetimindeki JJ 744 plakalı salon araç ile Gönyeli istikametine doğru dikkatsiz bir şekilde seyrettiği sırada önünde ayni istikamete doğru sereden ve önündeki araçların yavaşlaması sonucu yavaşlamak zorunda kalan 35 yaşındaki Önder AYTEN yönetimindeki KF 717 plakalı salon aracın arka kısmına aracının ön kısmı ile çarpışmasıyla meydana geldi.

Çarpmanın etkisi ile KF 717 plakalı araç yolun sağında bulunan demir bariyerlere çarparak yol içerisinde dururken, kaza sonucu KF 717 plakalı araçta yolcu olarak bulunan 7 yaşındaki Barış AYTEN kaldırılmış olduğu Lefkoşa Dr Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesi'nde görmüş olduğu ilk yardım tedavisine müteakip Acil Serviste müşahede altına alındı.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.