banner913
banner932
banner1012

Yatak odasında uyuşturucu zulası

banner1020

Gönyeli’de Barış Can Deliceırmak’ın evine yapılan operasyonda zanlının yatak odası içerisinde çeşitli yerlerde zulalanmış toplamda yaklaşık 165 gram uyuşturucu bulundu

banner974
Yatak odasında uyuşturucu zulası

banner971

Evrim KAMALI

Gönyeli’de alınan ihbar üzerine zanlı Barış Can Deliceırmak’ın ikametgâhına gerçekleştirilen operasyonda narkotik polisleri yüklü miktarda uyuşturucu ele geçirildi. Tutuklanan zanlı Deliceırmak dün Lefkoşa'da mahkeme huzuruna çıkarıldı.

Mahkemede mesele ile ilgili şahadet veren polis çavuşu Barış Duman olayla ilgili bulguları aktardı. Duman huzurda bulunan zanlı Barış Can Deliceırmak’ın alınan ihbar üzerine 18 Nisan tarihinde 17.30 – 18.30 saatleri arasında evine yapılan operasyon sunucunda zanlının yatak odası içerisinde çeşitli yerlerde zulalanmış toplamda yaklaşık 165 gram hintkeneviri türü uyuşturucu madde bulunduğunu söyledi. Polis ayrıca konu oda içerisinde ayrıca 2 adet uyuşturucu ezici ile 2 adet üzerinde kalıntı olan hassa terazi bulunduğunu belirtti. Polis çavuşu Barış Duman ayrıca zanlının üzerinde ise uyuşturucu satışından elde edildiği düşünülen 350 Dolar ve 570 Euro nakit parada bulunduğunu ifade etti. Zanlının mesele ile ilgili olarak bir gönüllü ifade verip suçunu kabul ettiğini konu ifadenin teyit ve tekzip edileceğini, ayrıca bağlantısı olduğu düşünülen 1 kişinin de arandığını belirterek zanlının ilk etap da 2 gün poliste tutuklu kalmasını talep etti.

 Huzurunda verilen şahadeti değerlendiren Kıdemli Yargıç Tacan Reynar zanlının ilk etap da soruşturma maksatlı 2 gün tutuklu kalmasına emir verdi.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.