banner913
banner932
banner1012

Yaşlı kadın elektrikli soba kurbanı oluyordu

banner1020

Aydınköy'de sakin Münise KORU ikametgahında oturduğu bir sırada eteğinin elektrikli sobaya temas etmesi sonucu alevlenmesi neticesinde vücudunda birinci ve ikinci derecede yanıklar oluşmasından dolayı yoğun bakımda

banner974
Yaşlı kadın elektrikli soba kurbanı oluyordu

banner971

Güzelyurt bölgesindeki Aydınköy'de dün sabah saatlerinde 87 yaşındaki Münise Koru elektrikli sobaya temas eden eteğinin alevlenmesi sonucunda vücudunda birici ve ikinci derecede yanıklar oluştu.

Polisten verilen bilgiye göre, 20.04.2017 tarihinde, saat 07:30 sıralarında, Aydınköy'de sakin Münise KORU (K-87) ikametgahında oturduğu bir sırada eteğinin elektrikli sobaya temas etmesi sonucu alevlendiği sırada orada bulunan oğlu tarafından fark edilerek yandığı esnada söndürüldü.

Lefkoşa Dr. Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesine kaldırılan Münise KORU'nun vücudunda birinci ve ikinci dereceden yanıklar mevcut olup hayati tehlikesi bulunmaktadır. Adı geçen yoğun bakım ünitesinde müşahede altına alınmıştır. Soruşturma devam etmekte.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.