banner913
banner932
banner1012

Yaşananları anlatırsan, daha beterini yaparız

banner1020

Lefkoşa' da Ömer Mert Özdemir adlı kişi, Adem Bilgi’yi kendisine ait anti-depresan ilaçları başkalarına verdiği gerekçesiyle zorla araca bindirip Gönyeli Barajı’na götürdü ve orada sopayla feci şekilde darp etti

banner974
Yaşananları anlatırsan, daha beterini yaparız

banner971

Evrim KAMALI

Lefkoşa' da bir üniversite kampüsü içerisinde Adem Bilgi isimli şahsı kendisine ait anti-depresan ilaçları başkalarına verdiği gerekçesi ile darp eden zanlı Ömer Mert Özdemir tutuklanarak dün mahkeme huzuruna çıkarıldı. 

Mahkemede mesele ile ilgili olarak şahadet veren Polis Müfettiş Muavini Ahmet Tuluhan olayla ilgili bulguları aktardı. Tuluhan 10 Kasım tarihinde saat 21.30 raddelerinde Lefkoşa’da üniversite kampüsündeki yurtta kalan Adem Bilgi’nin, arkadaşlarına anti-depresan hap verdiği gerekçesiyle aranan E.T isimli bir şahıs ile birlikte, zanlı Ömer Mert Özdemir tarafından darp edildiğini söyledi. Polis zanlıların Âdem Bilgi’yi, zorla araca bindirip, Gönyeli Barajı’na götürüp, bu kez sopayla ve elleri ile ayaklarıyla vurarak ciddi şekilde dövdüklerini belirtti. Polis olayın polise aktarılması üzerine zanlı Ömer Mert Özdemir’in tutuklandığını E.T’nin ise aranmakta olduğunu mahkemeye aktardı. Polis yapılan şikayette aranmakta olan zanlı E.T’nin müştekiye, “Eğer bu yaşananları anlatırsan, daha beterini yaparız” diyerek şiddet tehdidinde bulunduğunu anlattı. Konu darp olayının ise zanlı Ömer Mert Özdemir tarafından cep telefonuna kaydedildiğini belirten Tuluhan, aranan bir bıçak, sopa ve bir zanlı olduğunu belirterek zanlının ilk etap da 3 gün poliste tutuklu kalmasını talep etti.

Huzurunda verilen şahadeti değerlendiren Kıdemli Yargıç Tacan Reynar zanlının soruşturma maksatlı 3 gün poliste tutuklu kalmasına emir verdi.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.