banner913
banner932
banner1012

Yanan tırdan bir kişi yaralı kurtarıldı

banner1020

banner974
Yanan tırdan bir kişi yaralı kurtarıldı

banner971

Çamlıbel - Yılmazköy Anayolu'nda meydana gelen tır kazasında bir kişinin yaralı olarak Hastaneye kaldırıldığı bildirilirken, araç sürücüsünün kimliği ise henüz tespit edilemediği kaydedildi. 

Polisten verilen bilgiye göre kaza saat 14:00 sıralarında, Çamlıbel - Yılmazköy Anayolu 6-7 km'leri arasında sürücüsü henüz tespit edilemeyen FP 164 plakalı tır araç Kılıçaslan yakınlarında sağa meyilli viraja girdiği zaman yolun sağından çıkarak tarla içerisinde sol yan kısmı üzerine devrilmesiyle yaşandı. Kaza sonrası alev alan araca itfaiye ekipleri müdahale ediyor. Kaza sonrası yaralanan bir kişi kaldırıldığı Lefkoşa Dr Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesi'nde tedavisi halen sürüyor. Soruşturma devam etmekte.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.