banner913
banner932
banner1012

Uyuşturucuyu veren de yakalandı

banner1020

Demirhan’da İsmail Demirkalp’in aracında bulunan 55 gram uyuşturucu madde ile ilgili olarak başlatılan soruşturma kapsamında meseleye bağlantısı olan Engin Koç da tutuklandı

banner974
Uyuşturucuyu veren de yakalandı

banner971

Evrim KAMALI
Demirhan bölgesinde zanlı İsmail Demirkalp’in aracında bulunan 55 gram ağırlığındaki uyuşturucu madde ile ilgili olarak başlatılan soruşturma kapsamında meseleye bağlantısı olan zanlı Engin Koç da tespit edilerek tutuklandı. Zanlı dün tutukluluk süresi talebi ile mahkeme huzuruna çıkarıldı.
Mahkemede mesele ile ilgili şahadet veren polis memuru Fadıl Metin olayla ilgili bulguları aktardı. Metin 1 Eylül tarihinde, saat 18.45 sıralarında, polise gelen bir bilgide zanlı İsmail Demirkalp’in Demirhan-Lefkoşa Anayolunda yol kenarında şüpheli hareketlerde bulunduğunu ve olay yerine gelen polis ekiplerinin zanlının uyuşturucu tesiri altında olduğunu tespit etmesi üzerine olayın Narkotik polisine bildirildiğini söyledi. 
Polis memuru Metin olayı devralan narkotik ekiplerinin zanlının aracını olay yerinde yaklaşık yarım kilometre uzakta tespit ettiğini ve içerisinde yaptığı aramada ön yolcu kapısında naylona sarılı yaklaşık 55 gram sentetik cannabinoid türü uyuşturucu madde bulunduğunu belirtti. Polis ayrıca araç içerisinde şoför koltuğu üzerinde de 1 adet içerisinde tütün ile karışık uyuşturucu madde olduğuna inanılan bir adet elle sarılmış ucu yanık sigara bulunduğunu söyledi.
Polis olayın akabinde zanlıdan izahat istendiğinde konu maddeyi Lefkoşa’da aracı kullanan ve şuan huzurda bulunan zanlı Engin Koç ile birlikte Yiğitler burcu bölgesinde bırakıldığı yerden aldıklarını beyan ettiğini söyledi. Yapılan beyan doğrultusunda zanlı Koç’un da tespit edilerek tutuklandığını belirten Polis zanlının gönüllü ifade verdiğini mahkemeye aktardı. Polis meselenin çok ciddi bir mesele olduğunu ve kayıp olduğuna inanılan emarelerde olabileceğine buldu yaparak zanlının 2 gün poliste tutuklu kalmasını talep etti.
Huzurunda verilen şahadeti değerlendiren Yargıç Zehra YalkutBilgeç zanlının soruşturma maksatlı 2 gün poliste tutuklu kalmasına emir verdi.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.