banner913
banner932
banner1012

Uyuşturucu zulasıyla ülkeye geldi

banner1020

Ercan’dan giriş yapmak isterken narkotik detektör köpeğince tespit edilen Görkem Kulkara’nın üzerinde 200 miligram kokain, üç adet LSD türü uyuşturucu madde ve içerisinde hintkeneviri türü uyuşturucu madde yağı olduğuna inanılan plastik tüp bulundu

banner974
Uyuşturucu zulasıyla ülkeye geldi

banner971

Evrim KAMALI

Türkiye’den ülkemize turist olarak tasarrufundaki uyuşturucu maddeler ile gelen zanlı Görkem Kulkara detektör köpeği Liz tarafından tespit edilerek tutuklandı.

Mahkemede mesele ile ilgili şahadet veren polis memuru Fadıl Metin olayla ilgili bulguları aktardı. Metin huzurda bulunan zanlı Görkem Kulkara’nın 27 Nisan tarihinde, saat 13.00 sıralarında Ercan Havaalanı’ndan ülkemize giriş yapmak isterken narkotik detektör köpeği Liz tasarından tespit edildiğini söyledi. Polis zanlının üzerinde yapılan aramada pantolon cebinde bulunan cüzdan içerisinde yaklaşık 200 miligram ağırlığında kokain, üç adet pul içerisinde LSD türü uyuşturucu madde ve içerisinde hintkeneviri türü uyuşturucu madde yağı olduğuna inanılan bir adet plastik tüp bulunduğunu belirtti. Polis mesele ile ilgili olarak zanlının gönüllü ifade verip suçunu kabul ettiğini belirterek soruşturmanın tamamlandığını ve zanlının mahkemenin uygun göreceği bir teminata bağlanmasını talep etti.

Huzurunda verilen şahadeti değerlendiren Kıdemli Yargıç Tacan Reynar zanlının ilerde görüşülecek davalarında hazır olmasını sağlamak maksadı ile yasal statüsünü de göz önünde bulundurarak 20 günü geçmeyen bir süre hükümsüz tutuklu olarak cezaevinde beklemesine emir verdi.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.