banner913
banner932
banner1012

Uyuşturucu ve çalıntı altın bulundu

banner1020

Metehan barikatından KKTC’ye giriş yaparken üzerinde arama yapılan ve 15 gram hintkeneviri ile 257 parça muhtelif ziynet eşyaları bulunan Özel Vurdu tutuklandı

banner974
Uyuşturucu ve çalıntı altın bulundu

banner971

 

Evrim KAMALI

Metehan barikatından KKTC’ye giriş yaparken, 15 gram ağırlığında hintkeneviri türü uyuşturucu olduğuna inanılan madde ve çalıntı olduğuna inanılan toplam 257 parça muhtelif ziynet eşyaları ile yakalanan 51 yaşındaki Özel Vurdu dün Lefkoşa’da mahkemeye çıkarıldı.

Narkotik Şube’de görevli polis  memuru, zanlının önceki gün saat 13.00 sıralarında, Metehan Kara Kapısı’ndan KKTC’ye giriş yaparken, 15 gram ağırlığında hintkeneviri türü uyuşturucu olduğuna inanılan madde ve çalıntı olduğuna inanılan toplam 257 parça muhtelif ziynet eşyaları ile yakalandığını söyledi.

Polis, tutuklanan zanlının ifadesinde Avusturalya’da ekmiş olduğu hintkeneviri bitkisini hasat ettiğini, elde ettiği 7 kilo 200 gram uyuşturucudan 4 kilosunu satıp karşılığında çalıntı olduğunu bildiği ziynet eşyalarını aldığını söylediğini kaydetti.

Zanlı aleyhinde başlatılan soruşturmanın devam ettiğini, ifadesinin araştırılacağını kaydeden polis, 4 gün tutukluluk talep etti.

Mahkeme talebi kabul etti.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.