banner913
banner932
banner1012

Uyuşturucu taciri Ercan’da yakalandı

banner1020

Ercan Havalanı’ndan sahte kimlikle ülkeye girmeye çalışan Ömer Yurt’un eşyalarında yapılan aramada 450 adet uyuşturucu hap bulundu

banner974
Uyuşturucu taciri Ercan’da yakalandı

banner971

 

Evrim KAMALI

Ercan Havalimanı’ndan başkasına ait kimlikle giriş yapan ve tasarrufunda  450 adet uyuşturucu hap bulunan zanlı Ömer Yurt, tutuklanarak dün mahkemeye çıkarıldı.

Mahkemede meseleyle ilgili olarak olguları aktaran polis memuru Halil Dümenci, 7 Mayıs’ta saat 23.45’de Ercan Havalimanı’nda zanlı Ömer Yurt’un, Ceyhan Taşkın adına ait kimlikle giriş yapıp, sahtekarlıkla kayıt temin ettiğini mahkemeye aktardı. Dümenci, zanlının eşyalarında yapılan aramada 450 adet uyuşturucu içerdiğine inanılan hap bulunarak emare alındığına vurgu yaptı. Zanlının gönüllü ifade verdiğini ve aranan bir şahıs olduğunu belirten Dümenci,  tahkikatın salimen yürütülebilmesi için iki gün tutuklu kalmasını talep etti.

Huzurda verilen şahadeti değerlendiren  Yargıç Cenkay İnan, tahkikatın salimen yürütülebilmesi için zanlının iki gün tutuklu kalmasına emir verdi.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.