banner913
banner932
banner1012

Uyuşturucu alınca Dereboyu’nda dehşet saçtı

banner1020

Lefkoşa’da aldığı uyuşturucu sonrası aracıyla yola çıkan zanlı Zafer Özkaracan, Osman Paşa Caddesi’nde adeta dehşet saçtı. İki arabaya çarpan Özkaracan daha sonra ise mağazaya girdi

banner974
Uyuşturucu alınca Dereboyu’nda dehşet saçtı

banner971

Uyuşturucu alınca yolu kaybetti

Lefkoşa’da dün akşamüzeri meydana gelen kaza görenleri şaşırtırken, kazanın sebebinin uyuşturucu olduğu anlaşıldı.

Lefkoşa’da Osman Paşa Caddesi üzerinde batı istikametine doğru yönetimindeki NY 340 plakalı araçla ilerlemekte olan Zafer Özkaracan, direksiyon hakimiyetini kaybederek cadde üzerinde yol kenarındaki park yerlerinde bulunan araçlara çarptıktan sonra mağazaya girdi.

Özkaracan, yönetimindeki araçla saat 18.00 sıralarında Osman Paşa Caddesi üzerinde ilerlediği sırada daha önceden aldığı uyuşturucunun etkisiyle kendinden geçmesi sonucunda  park halinde bulunan Hakan Hamurcu’ya ait KB 621 plakalı araç ile Ahmet Sineli’ye ait KB 311 plakalı araçlara çarptıktan sonra cadde üzerindeki TED Paris isimli mağazanın vitrin camını devirerek içeriye girdi.

ARAÇTA UYUŞTURUCU BULUNDU

Yaşanan kaza sonucunda olay yerine gelen trafik tahkikat ekipleri ile narkotik ekiplerinin araçta yaptığı aramada uyuşturucu madde bulundu.

Olay yerine gelen Lefkoşa Polis Genel Müdürlüğü Trafik Tahkikat Amiri Mehmet Özatılgan da detaylı incelemelerde bulundu.  

DAHA ÖNCE ARAÇTA BAYGIN BULUNMUŞTU

Öte yandan araç sürücüsü zanlı Zafer Özkaracan’ın 20 Haziran tarihinde kullanımındaki NY 340 plakalı araç içerisinde baygın bulunmuş ve hastaneye kaldırılmıştı. Yapılan tahkikat sonucunda Özkaracan’ın uyuşturucu nedeniyle bayıldığı anlaşılmıştı.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.