banner913
banner932
banner1012

Üvey Baba Dehşeti

Mağusa’da Mustafa Duman adlı kişinin, birlikte yaşadığı 8 yaşındaki üvey oğluna akıl almaz işkenceler yaptığı ortaya çıktı. Duman’ın kendisini kızdırdığı gerekçesiyle üvey oğlunun ayaklarına defalarca kızgın şiş soktuğu, birçok kez de çocuğu dövdüğü belirlendi. Akıllara durgunluk veren olay, Sosyal Hizmetler Dairesi’nin polise şikayeti üzerine ortaya çıktı. Tutuklanan zanlı suçunu itiraf ederken, işkenceye maruz kalan çocuk ise anneannesinin bakımına verildi

banner974
Üvey Baba Dehşeti

banner971

Gamze PİR BAYKUR

Mağusa’da birlikte yaşadığı 8 yaşındaki üvey oğlu B.B’ye 2016 yılında kızgın şiş ile her iki bacağını yakarak işkence eden ve 2017 yılında ise tokat atarak ciddi darpta bulunan işkenceci üvey baba Mustafa Duman, Sosyal Hizmetler Dairesi tarafından yapılan şikayet üzerine tutuklandı. “Ciddi darp” suçlamasıyla dün Mağusa Kaza Mahkemesi’ne çıkarılan zanlı Duman  teminata bağlanarak tutuksuz yargılanmak üzere serbest kaldı. 8 yaşındaki B.B ise Sosyal Hizmetler Dairesi tarafından Tuzluca köyündeki anneannesinin bakımına verildi.

ÇOCUĞA KIZDI, İŞKENCE ETTİ...

Meselenin tahkikat memuru İbrahim Bulut, zanlı Mustafa Duman’ın 2016 yılı ile 15 Kasım 2017 tarihleri arasında Antalyalılar bölgesindeki evinde beraber yaşadığı 8 yaşındaki üvey oğlu B.B’nin kendisini birçok sebepten dolayı kızdırdığı gerekçesiyle evinde bulunan şişleri bacağına sokarak ve bir çok kez de B.B’nin vücudunun muhtelif yerlerine tokatlar atarak ciddi şekilde darp ettiğini açıkladı. 22 Kasım 2017 tarihinde Sosyal Hizmetler Dairesi tarafından polise şikayet geldiğini belirten Bulut, zanlı Duman’ın şikayet üzerine tutuklandığını ve zanlının gönüllü ifade vererek suçunu kabul ettiğini açıkladı. Zanlı aleyhine yürütülen tahkikatın tamamlandığını belirten Bulut, TC vatandaşı olan zanlı Duman’ın uygun bir teminata bağlanmasını talep etti.

YARGIÇ: “AĞIR TEMİNAT ŞARTI VERMEYİ UYGUN BULURUM...”

Mağusa Kaza Mahkemesi Yargıcı Gökhan Asafoğulları, zanlı Mustafa Duman’ın işlemiş olduğu “Ciddi darp” suçunun yasada hafif suç olarak yer aldığını ve 3 yıla kadar hapis cezası gerektirdiğini belirterek, müştekinin yaşının 8 oluşunu ve doktor raporuyla da suçun desteklendiğini göz önünde bulundurduğu zaman ithamın nevinin hafif değil oldukça ağır olduğunu açıkladı. Zanlı Duman’ın aleyhindeki ithamı destekleyen şahadet olduğu bulgusuna vardığını ifade eden Asafoğulları, zanlının ileride yargılanması ve mahkum edilmesi halinde hafif bir ceza tayin edilemeyeceği inancında olduğunu vurguladı. Asafoğulları, TC vatandaşı olan zanlının yargılanmaktan kaçabileceğini de göz önünde bulundurduktan sonra ağır teminat şartı vermeyi uygun bulduğunu belirtti. Asafoğulları, zanlı Mustafa Duman’ın kimlik, pasaport ve seyahat belgelerine el konularak KKTC dışına çıkışının men edilmesine, 10 bin TL nakdi teminat ödemesine, 1 KKTC vatandaşının 50 bin TL şahsi kefalet senedi imza etmesine ve zanlının haftada 4 gün en yakın polis karakoluna giderek ispatı vücutta bulunmasına emir verdi.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Eda - 6 yıl önce
Boylelerne yasmak haram 8 yasinda savunmasiz bir cocuk Allahinla birlikte seni o girecegin delikde mahvetsinler
Avatar
Sinem - 6 yıl önce
Az bile verdiniz