banner913
banner932
banner1012

Ürdünlü öğrenci uyuşturucudan yakalandı

banner1020

Girne’de aldığı bir ihbar üzerine Ürdün uyruklu üniversite öğrencisi Khalid Ali Bani Mustafa’nın evinde arama yapan narkotik ekipleri, hintkeneviri türü uyuşturucu madde ele geçirdi

banner974
Ürdünlü öğrenci uyuşturucudan yakalandı

banner971

Evrim KAMALI

Girne’de aldığı bir ihbar üzerine Ürdün uyruklu üniversite öğrencisi Khalid Ali Bani Mustafa’nın evinde arama yapan narkotik ekipleri hintkeneviri türü uyuşturucu madde ele geçirdi. Polis, zanlıyı gözaltına alarak uyuşturucu madde ile ilgili soruşturma başlattı. Zanlı soruşturma aşamasında tutuklu kalması talebi ile dün Girne’de mahkemeye çıkarıldı.

Narkotik ve Kaçakçılığı Önleme Şubesi’nde görevli polis memuru Mehmet Bayram, önceki gün zanlının evinde uyuşturucu olduğuna dair ihbar aldıklarını ve aynı gün zanlının Girne’deki evinde arama yaptıklarını söyledi. Polis, zanlının evinde yapılan aramada yatak odasında çekmecede 2 ayrı pakette toplam 6 gram hintkeneviri türü uyuşturucu madde bulduklarını belirtti. Gözaltına alınan zanlının gönüllü ifade verdiğini kaydeden polis, ifadesinin araştırılacağını söyledi. Polis, zanlı hakkında soruşturma başlatıldığını, uyuşturucu maddeyi kimden aldığının araştırılacağını belirterek, zanlının serbest kalması halinde soruşturmaya etki edebileceğini ifade etti. Polis, bu olgular ışığında zanlının ilk etapta 3 gün süre ile tutuklu kalmasını talep etti.

Mahkeme aktarılan olguları değerlendirdikten sonra yürütülen soruşturma aşamasında zanlının 3 gün süre ile tutuklu kalmasına emir verdi.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.