banner913
banner932
banner1012

Tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı

banner1020

Denizde rahatsızlanarak boğulma tehlikesi geçiren 77 yaşındaki kadın turist tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

banner974
Tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı

banner971

Ülkemizde tatil yapmakta olan 77 yaşındaki Alman uyruklu Anne Dore Melga OMME önceki gün geçirdiği boğulma tehlikesi yüzdünden hastaneye kaldırılmış ve tedavi görmekte olduğu Yakın Doğu Hastanesinde yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak, 17.5.2019 tarihinde saat 01:00 sıralarında yaşamını yitirmiştir.

Dün saat 17:40 sıralarında, Gazimağusa'da faaliyet gösteren bir otelde turist olarak kalmakta olan Alman uyruklu Anne Dore Melga OMME (K-77), kıyıdan yaklaşık 20 metre deniz içerisinde bulunduğu sırada aniden rahatsızlanması sonucu boğulma tehlikesi geçirmişti. Otelin cankurtaranı ve olay yerine gelen sağlık görevlilerinin ilk müdahalesi ardından, şuuru kapalı vaziyette ambulansla önce Gazimağusa Devlet Hastanesi'ne daha sonra da  Yakın Doğu Hastanesine sevk edilmişti.

Soruşturma devam etmektedir.

  

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.