banner913
banner932
banner1012

Traktör cayır cayır yandı

banner1020

Hamitköy sakini Murat Keser’e ait Taşkent yolu üzerindeki çiftlikte bulunan traktörün alev almasıyla başlayan yangın korku dolu anlar yaşanmasına neden oldu

banner974
Traktör cayır cayır yandı

banner971

Ülkemizde hava sıcaklıklarının artmasıyla birlikte gerek arazi gerekse araç gereç yangınları da hat safhaya çıkmaya başladı.

Saat 12.30 sıralarında Uluslararası Kıbrıs Üniversitesi yakınlarında Taşkent yolu üzerinde bulunan Hamitköy sakini Murat Keser’e ait çiftlikte bulunan traktör henüz sebebi tespit edilemeyen sebepten dolayı alev almasıyla bir anda yandı.

Yoldan geçmekte olan Arif Çocuk’un olay yerine gelerek yangını söndürmeye yardımcı olduğu yangına kısa sürede itfaiye ekiplerinin müdahale etmesiyle çiftlikte başka yere sıçramayan yangın korkulu anlar yaşanmasına neden oldu.

İtfaiyenin zamanında müdahale etmemesi durumunda hayvanların da cayır cayır yanabileceğini ifade eden Arif Çocuk, itfaiyenin bu başarısını göz ardı etmemek gerektiğini kaydetti.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.