banner913
banner932
banner1012

Trafik kontrolünde sahte pasaportla yakalandılar

banner1020

Girne’de kontrol yapan polisler tarafından araçları durdurulan iki Bulgaristanlı sahte pasaportlarıyla yakalandı. Olayın ardından sahte pasaportları temin eden Ali Karaçam da tutuklandı

banner974
Trafik kontrolünde sahte pasaportla yakalandılar

banner971

Girne’de gerçekleştirilen kontroller sırasında polise sahte Bulgaristan pasaportu ibraz eden zanlılar Ali Doostimshaki, Maryam Azizabadifarahani ve onlara konu sahte pasaportları temin eden zanlı Ali Karaçam tutuklanarak dün mahkeme huzuruna çıkarıldı.

Mahkemede mesele ile ilgili olarak şahadet veren polis zanlılar Ali Doostimshaki, Maryam Azizabadifarahani’nin 15 Şubat tarihinde saat 17.00 raddelerinde Girne çevreyolu üzerinde kontrol yapan polis ekipleri tarafından kullanımlarındaki aracın durdurulup, kendilerinden evrak talep edilmesi üzerine tasarruflarında bulunan sahte Bulgar pasaportlarını üzerinde vize mührü olmadan polis ibraz ettiklerini söyledi. Polis pasaportları inceleyen ve sahte olduklarını anlayan polisin zanlıları suçüstü hali tutuklaması üzerine vermiş oldukları gönüllü ifadede konu pasaportları kendilerine huzurda bulunan 42 yaşındaki zanlı Ali Karaçam’ın verdiğini itiraf etmeleri üzerine tespit edilerek tutuklandığını söyledi.

Polis mesele ile ilgili olarak başlatılan soruşturmanın henüz yeni başladığını alınan ifadelerin teyit ve tekzip edileceğini belirterek ilk etapta 3 gün poliste tutuklu kalmalarını talep etti.

Huzurunda verilen şahadeti değerlendiren Yargıç Mesut Mesutoğlu zanlıların soruşturma maksatlı 3 gün poliste tutuklu kalmasına emir verdi.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.