banner913
banner932
banner1012

Trafiğe açılmayan yolda kaza

banner1020

banner974
Trafiğe açılmayan yolda kaza

banner971

Halen daha trafiğe açılmayan Güzelyurt – Lefke çift şerit anayolunda bugün sabah saatlerinde dikkatsizlik ve kurallara uymama nedeniyle meydana gelen kazada 4 kişi yaralandı.

Polis Basın Subaylığı’ndan verilen bilgiye göre, kaza bugün sabah saat 07:50 sıralarında, Güzelyurt'ta İrfan Nadir Bulvarı üzerinde 31 yaşındaki Mehmet Eraslan, yönetimindeki CN 388 plakalı araç ile güney istikametine doğru seyrettiği sırada Bostancı kavşağına geldiği zaman durmadan yeni Güzelyurt - Lefke anayoluna çıkması sonucu o esnada anayol üzerinde batı istikametine doğru seyreden 65 yaşındaki Yılmaz Mangu yönetimindeki NY 897 plakalı aracın önünü tıkaması sonucu çarpışmaları sonucunda yaşandı.

Kaza sonucu yaralanan her iki araç sürücüsü ve NY 897 araçta yolcu olarak bulunan 58 yaşındaki Güneş Mangu  ve 32 yaşındaki Sevcan Mangu kaldırıldıkları Lefkoşa Dr Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesinde tedavileri hâlen sürüyor.


banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.