banner913
banner932
banner1012

Torbacıdan satıcıya ulaşıldı

banner1020

Girne’de, Canbolat Sokak’ta şüpheli olarak görülen Osaruese Uwoggreh’in üzerinde yaklaşık 5 gram ağırlığında madde bulunurken, ona uyuşturucuyu satanın Joseph Ogbuwo olduğunu söyleyince Ogbuwo evinde yakalandı

banner974
Torbacıdan satıcıya ulaşıldı

banner971

(Kamalı Haber)

Girne ve Alsancak’ta gerçekleştirilen uyuşturucu operasyonunda üç kişi tutuklandı. Gözaltına alınan zanlılar Osaruese Uwoggreh, Joseph Ogbuwo ve Anastasia Kukanov dün tutuklama talebi ile Girne’de mahkemeye çıkarıldı.

Duruşmada zanlılar hakkındaki iddiaları aktaran polis, önceki gün, saat 18.00 sıralarında, Girne’de, Canbolat Sokak’ta şüpheli olarak görülen Osaruese Uwoggreh’in üzerinde yapılan aramada hintkeneviri türü uyuşturucu olduğuna inanılan yaklaşık 5 gram ağırlığında madde bulunduğunu söyledi. Yürütülen ileri soruşturmada zanlının uyuşturucu maddeyi Joseph Ogbuwo’dan aldığını itiraf ettiğini kaydeden polis, Ogbuwo’nun Alsancak’ta bulunan evine gidildiğini, polisi gören zanlının evin giriş kısmında sırt çantasındaki hassas teraziyi atıp kaçmaya çalışırken yakalandığını ifade etti. Zanlının tutuklandığını, evinde arama yapıldığını kaydeden polis, evde 40 gram hintkeneviri türü uyuşturucu madde, öğütücü, bir adet sigara sarma kağıdına sarılı yaklaşık 100 miligram ağırlığında hintkeneviri türü uyuşturucu madde, sentetik cannabinoid türü uyuşturucu olduğuna inanılan yaklaşık 0.5 gram ağırlığında madde,  uyuşturucu madde içerdiğine inanılan  bir adet tam ve bir adet yarım hap bulunarak emare olarak alındığını kaydetti.Polis, zanlı Ogbuwo ile aynı evde birlikte kaldıkları zanlı Anastasia Kukanov’un da tutuklandığını belirterek üç zanlı hakkında soruşturma başlatıldığını söyledi.Polis, alınacak ifadeler ve kayıp emareler olduğunu ifade ederek zanlıların 3 gün süreyle tutuklu kalmasını talep etti. Mahkeme talebi kabul etti.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.