banner913
banner932
banner1012

Tır kazasında biri ağır iki yaralı

banner1020

Girne - Değirmenlik Anayolu 9-10 km’leri arasında öğle saatlerinde frenlerinin patlaması sonucunda kum havuzu yanındaki 20 metre derinliğe uçan inşaat malzemesi yüklü kamyon sürücüsü ağır yaralanırken, yanında yolcu olarak bulunan kişi de hafif yaralandı

banner974
Tır kazasında biri ağır iki yaralı

banner971

Girne – Değirmenlik anayolunun Arapköy yakınlarında meydana gelen tır kazasında dere yatağına yuvarlanan tır sürücüsü ağır yaralanırken ile yanındaki yolcu ise hafif yaralandı.

Kaza saat 12:45 sıralarında, Girne - Değirmenlik Anayolu 9-10 km’leri arasında, 28 yaşındaki Myrat Durdyyev, yönetimindeki JE 551 plakalı inşaat malzemesi yüklü kamyon ile Girne istikametine doğru dikkatsizce seyrettiği sırada, kamyonun frenlerinin patlaması sonucunda meydana geldi. Kamyonun sürücünün kontrolünden çıkması neticesinde kamyonu durdurabilmek için yolun solunda bulunan kum havuzuna doğru yöneldiği sırada, kum havuzunun yanında bulunan toprak yola girerek sağ tarafta bulunan yaklaşık 20 metre derinliğindeki dere yatağına sağ yan kısmı üzerine devrilmesiyle yaşandı.

​Kaza sonucu ağır yaralanan araç sürücüsü Myrat Durdyyev kaldırıldığı Lefkoşa Dr. Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesinde, araçta yolcu olarak bulunan ve hafif yaralanan 43 yaşındaki Ahmet Egemberdiyev  ise Girne Dr. Akçiçek Hastanesinde yapılan tedavilerine müteakip müşahede altına alındılar.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.