banner913
banner932
banner1012

Tekvando etkinliğine uyuşturucu ile geldi

banner1020

Türkiye milli tekvando hocası Nusret Saldıran, uyuşturucu ile ülkeye girerken yakalandı

banner974
Tekvando etkinliğine uyuşturucu ile geldi

banner971

 

 

Evrim KAMALI

Ülkemize Türkiye’den tekvando turnuvasına katılmak için gelen TC Milli Tekvando hocası zanlı Nusret Saldıran tasarrufundaki uyuşturucu ile ülkeye girerken yakalandı. Zanlı dün Lefkoşa’da mahkeme huzuruna çıkarıldı.

Mahkemede mesele ile ilgili olarak şahadet veren polis memuru Kağan Kurtbir olayla ilgili bulguları aktardı. Kurtbir huzurda bulunan zanlı Nusret Saldıran’ın 26 Ocak tarihinde saat 12.00 raddelerinde Ercan havaalanından ülkemize giriş yapmak isterken devriye gezen narkotik detektör köpeği Zeyna tarafından tespit edildiğini ve üzerinde yapılan aramada yaklaşık 1 gram ağırlığında hintkeneviri türü uyuşturucu madde bulunduğunu söyledi. Polis zanlının mesele ile ilgili olarak gönüllü ifade verip suçunu kabul ettiğini, alınan ifadesinin teyit tekzip edileceğini belirterek ilk etapta 3 gün poliste tutuklu kalmasını talep etti.

Huzurunda verilen şahadeti değerlendiren Kıdemli Yargıç Tacan Reynar zanlının soruşturma maksatlı 3 gün poliste tutuklu kalmasına emir verdi.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.