banner913
banner932
banner1012

Tek yön uygulaması kaza getirdi

banner1020

UKÜ alt geçidinde yeni uygulanmaya başlanan tek yön gidiş, kazaya neden oldu

banner974
Tek yön uygulaması kaza getirdi

banner971

Lefkoşa - Gazimağusa Anayolu üzerinde bulunan Uluslar arası  Kıbrıs Üniversitesi alt geçidinde yeni uygulamaya başlanan tek yön gidiş kazaya neden oldu.

Dün saat 08.00 sıralarında, Lefkoşa - Gazimağusa Anayolu üzerinde bulunan UKÜ alt geçidinde, 34 yaşındaki Eren Törer yönetimindeki GE 896 plakalı araç ile tek yön levhasına riayet etmeden alt geçitten geçmeye çalıştığı esnada o esnada karşı istikametten gelmekte olan 38 yaşındaki Riyat Kudret yönetimindeki ET 698 plakalı araç ile çarpıştılar. Kaza sonucu yaralanan olmadı.

Ulaştırma Bakanlığı’nın bölgedeki yaya trafiğinin ana yol üzerinden değil diğer yönlerden yapılması amacıyla bazı çalışmalar yaparak bölgede yeni uygulamalara gitmesi sıkıntı yaratıyor.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.