banner913
banner932
banner1012

Tavuri geri döndü

banner1020

Bir süredir İngiltere’de olan ünlü dolandırıcı Mustafa Sertaş (Tavuri), KKTC kimlik kartını İngiltere’de unuttuğu gerekçesiyle Metehan Sınır Kapısı’ndan kaçak bir şekilde ülkeye giriş yaptığı için tutuklandı

banner974
Tavuri geri döndü

banner971

Evrim KAMALI

Ülkemizde dolandırıcılık gelince akla ilk gelen isim olan zanlı Mustafa Serttaş namı değer Tavuri askeri yasak bölgeyi ihlal ettiği gerekçesi ile yakalandı. Zanlı dün teminat talebi ile Lefkoşa’da mahkemeye çıkarıldı.

Mahkemede mesele ile ilgili olarak şahadet veren polis bir süredir İngiltere’de olan zanlı Mustafa Sertaş’ın 19 Temmuz tarihinde KKTC kimlik kartını İngiltere’de unuttuğu gerekçesi ile Metehan Sınır Kapısı’ndan kaçak bir şekilde ülkeye giriş yaptığını söyledi. Polis, zanlının gözaltına alındığını, hakkında “askeri yasak bölgeyi ihlal” suçundan soruşturma yapıldığını belirtti. Polis, soruşturmanın tamamlandığını ifade ederek zanlının teminata bağlanmasını talep etti.

Mahkeme, zanlıyı yurt dışına çıkış yasağı ile tutuksuz yargılanmak üzere teminatla serbest bıraktı.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.