banner913
banner932
banner1012

Tartıştıkları kişinin cep telefonunu çaldılar

banner1020

Mağusa’da sözlü olarak tartıştıkları Yücel Sarak’ın cebinden düşürdüğü cep telefonunu çalan Azerbeycanlı NicatVahabov ile Aykhan Shafiyev tutuklandılar

banner974
Tartıştıkları kişinin cep telefonunu çaldılar

banner971

 

Gamze PİR BAYKUR

Mağusa’da sözlü olarak tartıştıkları Yücel Sarak’ın cebinden düşürdüğü cep telefonunu alarak sirkat etmekle suçlanan Azerbeycan uyruklu NicatVahabov ile Aykhan Shafiyev tutuklandı. “Sirkat” suçlamasıyla dün Mağusa Kaza Mahkemesi’ne çıkarılan zanlı Avabov ile Shafiyev tutuksuz yargılanmak üzere teminata bağlandı.

KAÇARKEN TELEFONUNU DÜŞÜRDÜ...
Meselenin tahkikat memuru Şükrü Hafız, zanlı NicatVahabov ile AykhanShafiyev’in 9 Ekim tarihinde “Roberts Cafe” önünde sözlü olarak tartıştıkları sırada korkup kaçan Yücel Sarak’ın kaçtığı esnada cebinden düşürdüğü 1800 TL değerindeki cep telefonunu alarak sirkat ettiklerini açıkladı. Zanlıların kamera görüntülerinden tespit edildiğini belirten Hafız, yine zanlıların önceki gün Mağusa’da tespit edilerek tutuklandıklarını açıkladı. Mesele ile ilgili olarak yürütülen tahkikatın tamamlandığını belirten Hafız, her iki zanlının da uygun bir teminata bağlanmasını talep etti.

Mağusa Kaza Mahkemesi Yargıcı Gökhan Asafoğulları, zanlı NicatVahabov ile AykhanShafiyev’in kimlik, pasaport ve seyahat belgelerine el konularak KKTC dışına çıkışlarının men edilmesine, Bin’er TL nakdi teminat ödemelerine ve haftada 1 gün en yakın polis karakoluna giderek ispatı vücutta bulunmalarına emir verdi.

 

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.