banner913
banner932
banner1012

Sürücüler zor anlar yaşadı

banner1020

Gönyeli Çemberi’nde dün akşamüzeri bölgede inşaat çalışmalarına çakıl taşıyan kamyondan saçılan çakıl nedeniyle sürücüler zor anlar yaşarken, yol bir üreliğine trafiğe kapatılarak ekiplerce temizlendi

banner974
Sürücüler zor anlar yaşadı

banner971

Ülkemizin en yoğun trafik noktalarından biri olan ve üç bölgeyi birbirine bağlayan Gönyeli Çemberi’nde dün akşamüzeri bölgede inşaat çalışmalarına çakıl taşıyan kamyondan saçılan çakıl nedeniyle sürücüler zor anlar yaşadılar.

Bölgedeki inşaata çakıl ve kum taşıyan kamyonun arka kapağının açılması sonucunda çemberin kuzey yönüne doğru giden yol yaklaşık 2 metre genişliğinde çakıl taşlarıyla doldu.

Olay sonrasında sürücülerin polise haber vermesi sonrasında yol bir süreliğine trafiğe kapatılırken, bölgeye gelen Gönyeli Belediyesi’nden ekipler yolu süpürerek temizledi.

Bu olaya sebep olan kamyon sürücüsünün daha sonra Boğaz Karakolu ekiplerince tespit edilerek ceza kesildiği bildirildi.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.