banner913
banner932
banner1012

Şüpheli tavırları ele verdi

banner1020

Girne’de şüpheli tavırları üzerinde polis ekipleri tarafından durdurulan Olusengu Elijah Ogundana adlı kişinin üzerinde 2 gram, evinde ise 8 gram hintkeneviri türü uyuşturucu bulundu

banner974
Şüpheli tavırları ele verdi

banner971

Girne’de şüpheli tavırları üzerinde devriye gezen polis ekipleri tarafından üzerinde yapılan aramada uyuşturucu madde bulunan zanlı Olusengu Elijah Ogundana tutuklanarak dün mahkeme huzuruna çıkarıldı.

Mahkemede mesele ile ilgili olarak şahadet veren polis çavuşu Mehmet Bayram olayla ilgili bulguları aktardı. Bayram huzurda bulunan zanlı Olusengu Elijah Ogundana’nın 14 Nisan 2017 tarihinde, saat 00.15 sıralarında Girne’de Gazeteci Hasan Tahsin Caddesi üzerinde, polis tarafından şüpheli vaziyette görülmesi nedeni ile üzerinde yapılan aramada, iki ayrı foil kâğıdına sarılı 2 gram ağırlığında hintkeneviri türü uyuşturucu madde ile içerisinde tütün ile karışık hintkeneviri bulunan bir adet elle sarılmışı sigara bulunduğunu söyledi. Polis zanlının tutuklanmasının ardından akabinde zanlının ikametgâhında yapılan aramada ise yatak odasında 8 ayrı foil kâğıdında sarılı yaklaşık 8 gram ağırlığında hintkeneviri türü uyuşturucu madde bulunduğunu mahkemeye aktardı. Polis çavuşu Mehmet Bayram mesele ile ilgili olarak zanlının gönüllü ifade verdiğini vermiş olduğu ifadenin teyit ve tekzip edileceğini ve meseleye bağlantısı olduğu düşünülen bir kişinin daha arandığını söyleyerek zanlının ilk etap da soruşturma maksatlı 3 gün poliste tutuklu kalmasını talep etti.

Huzurumda verilen şahadeti değerlendiren Yargıç Mesut Mesutoğlu zanlının soruşturmanın salimen yürütüle bilmesi için 3 gün poliste tutuklu kalmasına emir verdi.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.