banner913
banner932
banner1012

Şüpheli hareketleri ele verdi

banner1020

Lefkoşa Sanayi Bölgesi içerisinde polis tarafından şüpheli vaziyette görülmesi sonucunda üzerinde yapılan aramada üç gram uyuşturucu bulunan Çağrı Demirkıran tutuklandı

banner974
Şüpheli hareketleri ele verdi

banner971

Evrim KAMALI

Lefkoşa Sanayi bölgesinde devriye gezen polis ekipleri tarafından hareketlerinden şüphelenilen zanlı Çağrı Demirkıran üzerinde yapılan aramada uyuşturucu madde bulunması üzerine tutuklanarak dün mahkeme huzuruna çıkarıldı.

Mahkemede mesele ile ilgili şahadet veren polis memuru Mehmet Sevinç olayla ilgili bulguları aktardı. Sevinç huzurda bulunan zanlı Çağrı Demirkıran’ın 31 Ekim tarihinde saat 20.30 sıralarında, Lefkoşa Sanayi Bölgesi içerisinde polis tarafından şüpheli vaziyette görüldüğünü ve üzerinde yapılan aramada, tasarrufunda 3 gram sentetik cannabinoid türü madde, içerisinde tütün ile karışık sentetik cannabinoid türü uyuşturucu madde olduğuna inanılan ucu yanık yarım sigara ve  1 adet içerisinde yarım gram ağırlığında hintkeneviri olan metal öğütücü bulunduğunu söyledi. Polis tutuklanan zanlının mesele ile ilgili olarak gönüllü ifade verdiğini, ifadesinde konu maddeleri şuan aranmakta olan bir şahsın yönlendirmesi ile bıraktığı yerden üçer gram olarak aldığı itirafında bulunduğunu söyledi. Polis memuru Sevinç zanlı aleyhine başlatılan soruşturmanın henüz yeni olduğunu kayıp olduğuna inanılan maddeler ve aranan bir şahsın olduğunu belirterek zanlının ilk etapta 2 gün poliste tutuklu kalmasını talep etti.

Huzurunda verilen şahadeti değerlendiren Kıdemli Yargıç Tacan Reynar zanlının soruşturma maksatlı 2 gün poliste tutuklu kalmasına emir verdi.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.