banner913
banner932
banner1012

Suikastın ucu Kıbrıs’a uzandı

banner1020

TC polisi, Rusya’nın Ankara Büyükelçisi Andrey Karlov suikastıyla ilgili beş kişilik FETÖ abisi listesi ortaya çıkardı. Ağabeylerden birinin Kıbrıs'ta olduğu iddia edildi

banner974
Suikastın ucu Kıbrıs’a uzandı

banner971

Rus Büyükelçi Andrey Karlov suikastı soruşturmasını yürüten Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı, Mevlüt Altıntaş'a cinayet emrini FETÖ'cülerin verdiğini tespit etti.
Rusya'nın Ankara Büyükelçi Andrey Karlov suikastı soruşturmasında yeni gelişme yaşandı.
Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı, daha önce cinayeti işleyen Mevlüt Mert Altıntaş'ın telefon, bilgisayar ve HTS kayıtlarından suikast hazırlıklarının 15 Kasım 2016'da başlatıldığını tespit etmişti.
Saldırganın irtibatları üzerinden iz sürüldü. Listede yer alanlardan birinin Kıbrıs'ta, bir üniversitede akademisyen olduğu öğrenildi.
Telefon kayıtlarından, Altıntaş'ın 5 yıldızlı bir otelde buluşmak üzere örgüt abileri ile randevulaştığı ve saldırı talimatını da bu otelde aldığı değerlendirildi.
Otel kaydının yanı sıra buluşma tarihine ilişkin baz istasyonu kayıtlarını da inceleyen savcılık, 5 kişilik bir listeye ulaştı. Söz konusu kişilerin FETÖ ile bağlantılı olduğu belirlendi.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.