banner913
banner932
banner1012

Sudanlı Saim, Nijeryalı olmaya kalktı

banner1020

Ercan’dan Nijeryalı bir şahıs adına düzenlenmiş sahte Nijerya pasaportu ile çıkış yapmak isteyen Sudanlı Saim Ahmed suçüstü yakalandı

banner974
Sudanlı Saim, Nijeryalı olmaya kalktı

banner971

 

Evrim KAMALI

Başkası adına düzenlenmiş Nijerya pasaportu ile çıkış yapmaya çalışan Sudan uyruklu Saim Ahmed suçüstü yakalanarak dün Lefkoşa’da mahkemeye çıkarıldı.

Demirhan Polis Karakolu’nda görevli polis memuru, zanlının dün sabah saat 06.00 sıralarında Ercan Havaalanı’ndan Nijeryalı bir şahıs adına düzenlenmiş sahte Nijerya pasaportu ile çıkış yapmak isterken yakalandığını söyledi. Zanlının daha önceden uyuşturucu suçundan çıkış yasağı olduğu için bu suçu işlediğini kaydeden polis, tutuklanan zanlının ifade vererek söz konusu pasaportu Mağusa’da 1500 dolara temin etiğini söylediğini aktardı. Polis, soruşturmanın sürdüğünü belirterek, zanlının 2 gün tutuklu kalmasını talep etti.

Yargıç, zanlının 2 gün süreyle tutuklu kalmasına emir verdi.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.