banner913
banner932
banner1012

Şişede durduğu gibi durmadı

banner1020

Alkolün etkisiyle ters şeride giren sürücü iki araca çarparak durdu

banner974
Şişede durduğu gibi durmadı

banner971

Lefkoşa - Girne anayolunda günün ilk saatlerinde aşırı derecede alkollü olarak yola çıkarak ters yönde ilerleyen araç sürücüsü iki araça çarparak dururken kazada bir kişi yaralandı.

Kaza, Lefkoşa-Girne anayolu 4-5 kilometreleri arasında bugün saat 01.00 raddelerinde 30 yaşındaki Serdal Aslan yönetimindeki GS 089 plakalı salon araç ters yönden Lefkoşa istikametine doğru giderken, o esnada kendi şeridinde seyretmekte olan 63 yaşındaki Macit Demir yönetimindeki TKD 267 plakalı aracın önünü tıkaması sonucu çarpışmışlardır.

Çarpmanın etkisiyle sola savrulan TKD 267 plakalı araç o esnada sol şerit içerisinde Girne istikametine doğru seyreden Girne’de sakin 44 yaşındaki Murat Şekerci yönetimindeki KN 587 Z plakalı salon aracın arka kısmına aracının ön kısmı ile çarpmıştır.

Kaza sonucu yaralanan GS 089 plakalı araç sürücüsü Serdal Aslan’ın kanında 184 Mlg alkol tesbit edildi. Aslan Lefkoşa Devlet Hastanesine kaldırılarak yapılan ilk yardım tedavisine müteakip taburcu edildi.

Basın Subaylığından alınan bilgiye göre kazayla ilgili tahkikat devam ediyor.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.