banner913
banner932
banner1012

Sır ölüm

banner1020

Lefkoşa Devlet Hastanesi’nin sevilen hemşiresi 30 yaşındaki Şerife Örs Özer, şüpheli ölümüyle ailesi ve sevenlerini yasa boğdu. Bir çocuk sahibi ve 8 aylık hamile olan Özer, dün Hamitköy barajı yakınlarında 10 metre derinlikteki çukurda yanan aracının yakınında ağır yaralı olarak bulundu ancak kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti

banner974
Sır ölüm

banner971

Özer’in karnında taşıdığı bebeği yapılan operasyonla alındı. Ancak bebeğin durumu kritik. Özer'in hayatını kaybettiği olayla ilgili cinayet ya da intihar şüphesi üzerinde duruluyor

Murat ASLAN

Lefkoşa Dr. Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesi’nin sevilen hemşiresi 30 yaşındaki Şerife Örs Özer, şüpheli ölümüyle ailesi ve sevenlerini yasa boğdu, geride ise yanıt bekleyen birçok soru bıraktı.

Bir çocuk sahibi ve 8 aylık hamile olan Özer, dün Hamitköy barajı yakınlarında 10 metre derinlikteki çukurda yanan aracının yakınında ağır yaralı olarak bulundu ancak kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

Şüpheli olay dün saat 12:45 sıralarında meydana geldi.

Şerife Örs Özer, Hamitköy barajı yakınlarında trafiğe kapalı ova yolunda 10 metre derinlikteki çukurda yanan aracının yakınında ağır yaralı olarak bulundu.

Özer ağır yaralı olarak Lefkoşa Dr. Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesi yoğun bakım servisine kaldırıldı. Bir çocuk annesi, 8 aylık da hamile olan Özer’in bebeği yapılan operasyonla alındı ve bebek Yeni Doğan Servisi’nde müşahede altına alındı. Şerife Özer ise yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Özel solunum cihazına bağlı yaşayan ve bir süre oksijensiz kaldığı öğrenilen bebeğin sağlık durumu ciddiyetini koruyor.

Öte yandan 30 yaşındaki Şerife Örs Özer'in hayatını kaybettiği olayda cinayet ya da intihar şüphesi üzerinde duruluyor.

Söz konusu yolda bu şekilde kaza yapma riskinin olmadığı, fren izinin de bulunmadığı tespit edilirken, aracın aşağıya sürülüp yanıcı madde ile yakılma ihtimali olduğu ifade edildi.

Olayın soruşturmasını adli şube devralırken, olayda cinayet ya da intihar şüphesinin kuvvetli ihtimal olduğu belirtildi.

Öte yandan vücudu alevler içerisinde kalan Şerife Örs Özer'in araçtan çıkıp 30 metre ilerlediği ve de hastaneyi kendisinin arayıp yardım istediği öğrenildi.

Özer'e yapılan otopside ölüm sebebinin vücudunda meydana gelen ikinci derece yanıklara bağlı olduğu tespit edildi.

Şerife Örs Özer'in Karpaz’a bağlı Derince köyünden olduğu ve Hamitköy bölgesinde ikamet ettiği öğrenildi. Lefkoşa Devlet Hastanesi kardiyoloji servisinde hemşire olarak görev yapan Özer'in çok sevilen bir kişi olduğu belirtildi.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.