banner913
banner932
banner1012

Silahlı saldırıda iki şüpheli tutuklandı

banner1020

Yedidalga’da Muzaffer Haloğlu’nun tabanca ile vurulmasıyla ilgili olarak şüpheli görülen 26 yaşındaki iki kişi tutuklandı

banner974
Silahlı saldırıda iki şüpheli tutuklandı

banner971

Yedidalga’da Muzaffer Haloğlu’nun tabanca ile vurularak yaralanması olayı ile ilgili olarak polis tarafından yürütülen geniş çaplı soruşturma neticesinde, meselede zanlı olarak görülen 26 yaşındaki R.B.  ve 34 yaşındaki M.Y. tutuklanarak dün Güzelyurt Kaza Mahkemesi’ne çıkarıldılar.

Güzelyurt Kaza Mahkemesi Yargıcı Pınar Beyoğlu huzuruna çıkarılan zanlılar hakkında mahkemeye bilgi veren polis zanlıların Yedidalga’da Muzaffer Haloğlu’nun tabanca ile vurularak yaralanması olayı ile ilgili olarak şüpheli görülmeleri neticesinde tutuklandıklarını ve haklarında soruşturmanın devam ettiğini bildirdiler.

Mahkemede söz alan zanlılar suçlamaları kabul etmediler. Mahkeme zanlılar hakkında 3 gün tutukluluk emri verdi.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.