banner913
banner932
banner1012

Şehir içinde karşı şeride geçti

banner1020

Çağlayan Bölgesi’nde saat 12.45 sıralarında Kaymaklı Yolu üzerinde batı istikametine doğru ilerlemekte olan sürücünün dikkatsizliği sonucunda karşı şeride geçmesi neticesinde yaşanan kazada iki araç sürücüsü de yaralandı

banner974
Şehir içinde karşı şeride geçti

banner971

Ülkemizde her geçen gün artan dikkatsiz sürüş neticesinde yaşanan kazalara dün öğle saatlerinde Lefkoşa’da bir yenisi daha eklendi.

Kaza, Çağlayan Bölgesi’nde saat 12.45 sıralarında Kaymaklı Yolu üzerinde 20 yaşındaki Halil İbrahim Kaya yönetimindeki KA 160 plakalı araçla batı istikametine doğru  dikkatsizce ilerlemekte olduğu sırada, yolun sağına geçmesi neticesinde, karşı şeritten gelmekte olan 25 yaşındaki Halide Sarp yönetimindeki araçla yüz yüze çarpışmasıyla meydana geldi.

Yaşanan kaza sonucunda her iki araç sürücüsü de yaralanmaları sonucunda Lefkoşa Devlet Hastanesi’ne kaldırılarak müşahede altına alındılar.

Kaza sonucunda her iki araçta da büyük çapta maddi hasar meydana geldi.    

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.