banner913
banner932
banner1012

Satışa hazırlanan uyuşturucularla yakalandılar

banner1020

Mağusa’da polis tarafından bir eve yapılan baskında paketler halinde 14 gram Hintkeneviri ele geçirildi. Olayla ilgili tutuklanan iki zanlı, uyuşturucuları Nijeryalı bir kişiden bin 600 TL karşılığında 25 gram olarak aldıklarını itiraf etti

banner974
Satışa hazırlanan uyuşturucularla yakalandılar

banner971

 

Gamze PİR BAYKUR

Mağusa’da Narkotik ve Kaçakçılığı Önleme Müdürlüğü ekipleri tarafından bir eve yapılan baskında paketler halinde toplam 14 gr ağırlığında Hintkeneviri türü uyuşturucu olduğuna inanılan madde ele geçirildi. Konu uyuşturucu olduğuna inanılan maddeleri evlerinde tasarruf eden Erendal Özer ile İbrahim Baran ise tutuklandı. “Kanunsuz uyuşturucu madde alma” ve “Kanunsuz uyuşturucu madde tasarrufu” suçlarıyla ilgili olarak dün Mağusa Kaza Mahkemesi’ne çıkarılan zanlı Özer ile Baran aleyhinde 3’er günlük tutukluluk süresi temin edildi.

1600 TL KARŞILIĞINDA 25 GR OLARAK SATIN ALDILAR

Meselenin tahkikat memuru Hasan Derman, alınan ihbar üzerine 20 Kasım tarihinde zanlı Erendal Özer ile İbrahim Baran’ın kalmakta oldukları evde arama yapıldığını söyledi. Derman, yapılan aramada evin mutfak bölümünde küçük metal tepsi içerisinde 2 gr Hintkeneviri türü uyuşturucu olduğuna inanılan madde, balkonda bulunan kova içerisinde ise toplam 19 adet ayrı kağıt parçasına sarılı 14 gr Hintkeneviri türü uyuşturucu olduğuna inanılan madde bulunduğunu açıkladı. Zanlı Özer ile Baran’ın mesele ile ilgili olarak gönüllü ifade verdiklerini belirten Derman, konu maddeleri birlikte 17 Kasım tarihinde Nijerya uyruklu bir kişiden 1600 TL karşılığında 25 gram olarak aldıklarını beyan ettiklerini açıkladı. Mesele ile ilgili olarak yürütülen tahkikatın yeni başladığını belirten Derman, zanlıların 3’er gün süreyle poliste tutuklu kalmalarını talep etti.

Mağusa Kaza Mahkemesi Yargıcı Gökhan Asafoğulları, zanlı Erendal Özer ile İbrahim Baran’ın tahkikat maksatları bakımından 3’er gün süreyle poliste tutuklu kalmalarına emir verdi.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.