banner913
banner932
banner1012

Sapık babaya 8 yıl hapis cezası

banner1020

Lefkoşa Taşkınköy bölgesinde 14 ve 17 yaşındaki iki öz kızına üç yıl boyunca, cinsel saldırıda bulunmaktan yargılanan isminin baş harfleri M.B.Y, olan kişi, 8 yıl hapis cezasına çarptırıldı

banner974
Sapık babaya 8 yıl hapis cezası

banner971

 

Evrim KAMALI

Lefkoşa Taşkınköy bölgesinde 43 yaşındaki sanık M.B.Y, 14 ve 17 yaşındaki iki öz kızına ‘üç yıl’ boyunca, cinsel saldırıda bulunduğu iddiası ile yargılandığı davaları kabul etmesi üzerine dün aleyhindeki karar Lefkoşa Ağır Ceza mahkemesi heyeti tarafından açıklandı.

Başkan Melek Esendağlı, Kıdemli Yargıç Alev Ulunay ve Yargıç Murat Soytaç huzurunda gerçekleşen dünkü karar duruşmasında sanık aleyhine mahkeme heyetinin oy birliği ile vermiş olduğu kararı Kıdemli Yargıç Ulunay açıkladı. Ulunay sanık aleyhine ve lehine olan hususları değerlendirdiklerini sanığın iki öz kızına 3 yıl boyunca cinsel tacizde bulunması suçlarından yargılandığını ve suçunu kabul ettiğini belirterek bu tür suçlara hoşgörü ile yaklaşılamayacağını belirtti. Kıdemli Yargıç çocuğun cinsel istismarı suçlarının toplumda infiale neden olduğunu ceza yasasında 16 yaşından küçük çocuğun istismarı suçuna 6 yıla kadar hapis cezası ön gördüğünü ek olarak 18 yaşından küçük 16 yaşından büyük çocuğun istismarına ise 4 yıl hapis cezası öngördüğünü belirtti.

Kıdemli Yargıç Alev Ulunay aktarılan tüm olgular ışığında sanığı mahkûm olduğu 16 yaşından küçük çocuğun cinsel istismarı suçundan 5 yıl hapis cezası ile cezalandırdıktan sonra aleyhine getirilen ikinci dava 18 yaşından küçük 16 yaşından büyük çocuğun istismarı suçundan da 3 yıl hapis cezası ile cezalandırdıklarını belirtti. Kıdemli Yargıç Alev Ulunay sanık aleyhine takdir ettikleri hapis cezasının da birlikte değil ayrı çekilmesi kararına vardıklarını

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.