banner913
banner932
banner1012

Sapık Babaya 28 Yıl

banner1020

Türkiye’den Kuzey Kıbrıs’a çalışma izniyle gelen ve burada ikamet ederken 10 yaşından itibaren kendi öz kızına tecavüz eden isminin baş harfleri O.Y olan baba, aleyhine getirilen toplam 8 davadan suçlu bulunup mahkûm edildi Mahkeme, sanığın defa kez ve dozunu artırarak kendi öz kızına tecavüz ettiğine ve bunun hiçbir şekilde hafifletici sebebi bulunmadığına dikkat çekerek, sapık babaya 28 yıl hapis cezası verdi

banner974
Sapık Babaya 28 Yıl

banner971

Evrim KAMALI

Ülkemize Türkiye’den çalışma izni ile gelen ve burada ikamet ederken 10 yaşından itibaren kendi öz kızını cinsel arzuları için kullanmaya başlayan isminin baş harfleri O.Y olan baba, aleyhine getirilen başta 16 yaşından küçük çocuğa tecavüz ve akraba ile cinsi münasebet suçları olmak üzere toplam 8 davadan suçlu bulunup mahkûm edildi.

Başkan Melek Esendağlı, Kıdemli Yargıç Alev Ulunay ve Yargıç Murat Soytaç huzurunda gerçekleşen duruşmalar neticesinde suçlu bulunup mahkum edilen sanık O.Y aleyhindeki kararı Başkan Esendağlı açıkladı. Esendağlı kararda sanığın defa kez ve dozunu artırarak kendi öz kızına 10 yaşında cinsel istismara başlayarak, daha sonra dozu artırarak 11 yaşından itibaren cinsel tecavüz suçunu işlemeye başlamasının hiçbir şekilde hafifletici sebep bulunmadığını belirtti. Başkan Esendağlı sonuç olarak sanığı oy birliği ile aleyhine getirilen başta 16 yaşından küçük kız çocuğuna tecavüz suçundan 28 yıl hapis cezası ile cezalandırdıklarını açıkladı.

Dava konusu olay müşteki küçük kızın babası tarafından uğradığı tecavüz olaylarını okulda öğretmenine aktarması sonucu ortaya çıkmış ve konu polise aktarılarak sanığın tutuklanması sağlanmıştı.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.