banner913
banner932
banner1012

Şampuan şişesinde uyuşturucu ithali

banner1020

Ercan Havaalanı’ndan önceki gün giriş yapmak isterken narkotik detektör köpeği Cindy tarafından tespit edilen İbrahim Konak’ın çantasındaki iki adet şampuan şişesi içerisine gizlenmiş yaklaşık 60 gram uyuşturucu bulundu

banner974
Şampuan şişesinde uyuşturucu ithali

banner971

Evrim KAMALI

Ülkemize Ercan Havaalanı’ndan tasarrufundaki uyuşturucu madde ile giriş yapmak isterken yakalanan 21 yaşındaki zanlı İbrahim Konak dün Lefkoşa’da mahkeme huzuruna çıkarıldı.

Mahkemede mesele ile ilgili olarak şahadet veren polis çavuşu Mehmet Bayram olayla ilgili bulguları aktardı. Bayram, huzurda bulunan zanlı İbrahim Konak’ın 17 Mayıs tarihinde saat 15.00 raddelerinde, Ercan Havaalanından ülkemize giriş yapmak istediği esnada narkotik detektör köpeği Cindy tarafından tespit edildiğini ve tasarrufundaki çanta içerisinde yapılan aramada 2 adet şampuan şişesi içerisine gizlenmiş yaklaşık 60 gram ağırlığında hintkeneviri türü uyuşturucu madde bulunduğunu söyledi. Polis mesele ile ilgili olarak zanlının gönüllü ifade verdiğini, ifadesinin teyit ve tekzip edileceğini belirterek ilk etap da soruşturma maksatlı 3 gün poliste tutuklu kalmasını talep etti.

Huzurunda verilen şahadeti değerlendiren Kıdemli Yargıç Tacan Reynar zanlının soruşturma maksatlı 3 gün poliste tutuklu kalmasına emir verdi.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.