banner913
banner932
banner1012

Sahte kimlikle Güney’e geçmeye çalıştı

banner1020

Lokmacı Sınır Kapısı’ndan sahte Bulgaristan pasaportu ile önceki gün Güney Kıbrıs’a geçmeye çalışan Mahir Karakartal tutuklandı

banner974
Sahte kimlikle Güney’e geçmeye çalıştı

banner971

 

Evrim KAMALI

Sahte Bulgaristan pasaportu ile Güney Kıbrıs’a gitmeye çalışan Mahir Karakartal Lokmacı Sınır Kapısı’nda suçüstü yakalanarak dün teminat talebiyle Lefkoşa’da mahkemeye çıkarıldı.

Lefkoşa Adli Şube’de görevli polis, teminat duruşmasında mesele ile ilgili olguları anlattı. Polis, zanlının 4 Temmuz saat 12.00 sıralarında Güney Kıbrıs’a geçmek amacıyla daha önceden temin ettiği başkası adına düzenlenmiş sahte Bulgaristan pasaportu ile Lefkoşa’da, Lokamacı Kara Giriş-Çıkış Kapısı’ndan gitmeye çalıştığı ve bu nedenle sahte pasaportu  görevli memura vererek tedavüle sürüp başkasının kimliğine büründüğünü söyledi.Zanlının suçüstü yakalandığını kaydeden polis, gönüllü ifadesinde pasaportu 3 bin 500 euroya temin ettiğini itiraf ettiğini açıkladı. Zanlı hakkında başlatılan soruşturmanın tamamlandığını, zanlının TC vatandaşı olduğunu belirten polis, davalarında hazır olması için teminata bağlanmasını talep etti.

Mahkeme, zanlının 2 ay süreyle cezaevine gönderilmesine emir verdi.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.