banner913
banner932
banner1012

Polisiye olaylar

banner1020

Otel odasında tabanca... Girne Bölgesinde hırsızlık... Isınan trafo yangına yol açtı...

banner974
Polisiye olaylar

banner971

ÜÇ KİŞİNİN KALDIĞI OTEL ODASINDA TABANCA BULUNDU

Girne’de dün üç kişinin kaldığı otel odasında polisin yaptığı aramada 7,65 mm çapında bir tabanca bulundu, üç kişi tutuklandı. Polis basın bültenine göre A.İ. (E-41), O.E. (E-25) ve İ.A.’nın (E-24) kaldığı otel odasında bulunan tabanca emare alınırken üç zanlı tutuklandı.

13 EV VE 5 DÜKKANDA HIRSIZLIKLA İLGİLİ SORUŞTURMADA 8 KİŞİ TUTUKLANDI

Girne bölgesinde geçen yıl aralık ayından düne kadarki süre içinde birçok ev ve dükkanda meydana gelen hırsızlık olaylarıyla ilgili geniş çaplı soruşturma yapan polis, sekiz kişiyi tutukladı. Polis basın bülteninde, 13 ev ve 5 dükkandaki hırsızlık olaylarıyla ilgili tutuklananlar “W.J.M.(E-22), B.P.M.(E-24), F.M.M.(E-28), F.T.R.(E-24), M.R.M.(E-23), C.K.E.(E-30), M.M.(E-22) ve H.N.T.(E-26) olarak açıklandı. Zanlıların tasarruflarında TV, dizüstü bilgisayar, cep telefonu, Playstation ile kol saati gibi birçok elektronik eşya bulunarak emare alındı.

TRAFO ISINDI YANGIN ÇIKTI

Gazimağusa'da Derinya bölgesinde, Kamil Biçer’e ait arpa ekili tarlada, elektrik trafosunun ısınması sonucu yangın çıktı, 25 dönüm ekili arpa kısmen yandı.Dün saat 13.30 sıralarında çıkan yangın, itfaiye ekipleri tarafından söndürüldü. 

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.