banner913
banner932
banner1012

Polisiye Olaylar

banner1020

Lefkoşa’da 58 yaşındaki Muzaffer Polat kalp krizi sonucu yaşamını yitirdi… 4 metreden beton zemine düşen Abuzer Karadağ yoğun bakımda… Gemikonağı’nda çıkan kavgada bir kişi bıçakla yaralandı… Gümrüksüz nargile tütünü…

banner974
Polisiye Olaylar

banner971

 

LEFKOŞA’DA 58 YAŞINDAKİ MUZAFFER POLAT KALP KRİZİ SONUCU YAŞAMINI YİTİRDİ

Lefkoşa’da sakin Muzaffer Polat (E-58), kalp krizi sonucu yaşamını yitirdi.

Polisten yapılan açıklamaya göre, dün saat 17.00 sıralarında, Polat, Tahsin Yazıcı Sokak’taki evinde ölü olarak bulundu.

Polat’ın cesedine bugün Lefkoşa Dr. Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesi’nde yapılan otopside ölüm sebebinin “kalp krizi” olduğu tespit edildi.

KARADAĞ YOĞUN BAKIMDA

Malatya köyünde dün öğleden sonra evinin penceresinden aşağıya dolap attığı sırada dengesini kaybeden 39 yaşındaki Abuzer Karadağ ağır yaralandı.

Yaklaşık 4 metre yükseklikten beton zemine düşen Karadağ’ın Lefkoşa Dr. Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesi’nde yoğun bakım servisinde müşahede altına alındığı belirtildi.

GEMİKONAĞI’NDA ÇIKAN KAVGADA BİR KİŞİ BIÇAKLA YARALANDI

Gemikonağı’nda dün akşam iki kişi, tartıştıkları bir kişiyi bıçakla yaraladı.

Polis, Ö.Ç.(E-20) ve kimliği henüz tespit edilemeyen bir erkeğin, aralarında tartıştıkları Kudkwashe Chinare’ye elleri ve ayaklarıyla vurarak darp ettiğini, ardından kimliği bilinmeyen kişinin tasarrufundaki bıçakla Kudkwashe Chinare’nin her iki bacağını da yüzeysel olarak yaraladı.

Ö.Ç. tutuklanırken polis olaya karışan diğer kişiyi arıyor.

GÜMRÜKSÜZ NARGİLE TÜTÜNÜ

Lefkoşa’da dün polisin yaptığı operasyonda M.C.A.’nın (E-19) tasarrufunda 17 kg, A.K.’nin (E-25) tasarrufunda 20 kg ve D.S.’nin (E-45) tasarrufunda ise 850 gr gümrüğü ödenmemiş nargile tütünü bulundu.

Polis, 3 kişi hakkında yasal işle

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.