banner913
banner932
banner1012

Polisiye Olaylar

banner1020

Trafik kazasında 23 yaşındaki genç ağır yaralandı… Uyuşturucu tasarrufundan tutuklama… Şule Acarca’nın ölüm nedeni kalp krizi… Kanunsuz ateşli silah, patlayıcı madde tasarrufu ve hırsızlık… Para ve Kambiyo Yasasına aykırı hareket… Müstahdem tarafından hırsızlık ...

banner974
Polisiye Olaylar

banner971

 

                     

TRAFİK KAZASINDA 23 YAŞINDAKİ GENÇ AĞIR YARALANDI

Balıkesir - 1001 Air Port arayolu üzerinde dün 18.00 sıralarında meydana gelen kazada, 23 yaşındaki Bağtiyar Reyimov ağır yaralandı.

Polis Basın Bülteni’ne göre, Mustafa Bayrak (E-36), yönetimindeki FE 645 plakalı salon araçla dikkatsizce seyrettiği sırada, yolu yaya olarak geçmeye çalışan Bağtiyar Reyimov’a çarptı. Kaza sonucu ağır şekilde yaralanan Bağtiyar Reyimov kaldırıldığı Lefkoşa Dr. Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesi’nde yapılan tedavisinden sonra yoğun bakım servisinde müşahede altına alındı. Araç sürücüsünün tutuklandığı belirtildi.

UYUŞTURUCU TASARRUFUNDAN TUTUKLAMA

Güzelyurt’ta polis tarafından şüpheli görülen F.İ’nin (E-25) üzerinde ve aracında yapılan aramada, yaklaşık 3 gram ağırlığında sentetik cannabinoid türü uyuşturucu olduğuna inanılan madde, içerisinde tütün ile karışık sentetik cannabinoid türü uyuşturucu madde olduğuna inanılan bir ucu yanık sigara ve bir sigara izmariti bulunarak emare olarak alındı.

Polis Basın Bülteni’ne göre dün 11:30 sıralarında yaşanan olay sonucu F.İ. tutuklandı.

ŞULE ACARCA’NIN ÖLÜM NEDENİ KALP KRİZİ…

Dün Gelincik’de aniden rahatsızlanarak yaşamını yitiren Şule Acarca’nın ölüm nedenini tespit etmek için bugün Gazimağusa Devlet Hastanesinde otopsi yapıldı.

Acarca’nın ölüm sebebinin “kalp krizi” olduğu açıklandı.

KANUNSUZ ATEŞLİ SİLAH, PATLAYICI MADDE TASARRUFU VE HIRSIZLIK…

Girne’de Dr Salih Miroğlu Caddesi üzerinde park halinde bulunan M.G’ye (E-20) ait araçta dün yapılan aramada 7,65 mm çapında kuru sıkı tabanca, şarjörü ve bir adet canlı kuru sıkı mermi bulundu.

Yapılan ileri soruşturmada, adı edilenin 12 Aralık tarihinde, yine Girne’de, Mete Adanır Caddesi üzerinde faaliyet gösteren bir döviz bürosunda Alper Kafalı tarafından unutulan ve içerisinde kimlik kartı, sürüş ehliyeti, banka kartı ile bir adet kredi kartının bulunduğu cüzdanı çaldığı tespit edildi. Bahse konu şahıs tutuklandı. 

PARA VE KAMBİYO YASASINA AYKIRI HAREKET                     

Dün 15.00 sıralarında, Ercan Hava Limanında, F.Ç (E-57), tasarrufunda 20 bin Amerikan Doları nakit parayı, yetkili makamlara beyan etmeden yurt dışına çıkış yapacağı sırada tespit edildi.  Bahse konu şahıs hakkında yasal işlem başlatıldığı bildirildi.

MÜSTAHDEM TARAFINDAN HIRSIZLIK      

Karakum’da faaliyet gösteren “Lemar” isimli markette çalışan F.M.T’nin (K-18), Ekim-Kasım aylarında, müşterilerin alış veriş sonrası kasaya ödeme yapmasının ardından,  bazı ürünleri kasada iptal ederek toplamda 587.40 TL’yi tasarrufuna geçirdiği tespit edildi.

Adı edilenin tutuklandığı bildirildi.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.