banner913
banner932
banner1012

Polisiye Olaylar

banner1020

Müstahtem tarafından hırsızlık… Dükkân açma… Su hırsızlığı… Polisi darp

banner974
Polisiye Olaylar

banner971

 
 

MÜSTAHTEM TARAFINDAN HIRSIZLIK 

Girne’de faaliyet gösteren bir markette kasiyer olarak çalışan E.Ç.’nin (E-47) 7-9 Aralık tarihleri arasında marketin yazar kasasında muhafaza edilen 2 bin750 TL nakit para çaldığı tespit edildi.

Polis açıklamasında, E.Ç’nin tutuklandığı belirtildi.

DÜKKÂN AÇMA

Lefkoşa’da terminal alanında faaliyet gösteren bir otobüs firmasına ait ofis binasının pencere camı bu sabah meçhul şahıslar tarafından kırılıp, içeriye girilerek 2 bin TL para çalındığı bildirildi.

Polisin olayla ilgili soruşturması devam ediyor.

SU HIRSIZLIĞI

İskele’de 2 kişi, İskele Belediyesi’nden su çalma suçundan tutuklandı.

F.S’nin (E-55) Eylül 2016 ile 11 Aralık 2017 tarihleri arasında iki ayrı evin avlusunda düzenek oluşturarak belediye şebekesinden 560 ton su çaldığı belirlendi. S.D.’nin (E-55) de Ocak -11 Aralık 2017 tarihleri arasında aynı şekilde evinin avlusunda kurduğu düzenekle İskele Belediyesinden 220 ton su çaldığı tespit edildi.

Soruşturma devam ediyor.

POLİSİ DARP

Lefkoşa’da dün gece kavga eden 2 kişi, onlara müdahale etmek isteyen polisi darp edip, rahatsız etmekten tutuklandı.

 

Polisin açıklamasına göre, Y.B. (E-44) dün gece 22.30 sıralarında, bir kahvehanenin önünde çıkan darp meselesiyle ilgili olaya müdahale etmek isteyen polisi darp etti. Olay yerinde bulunan ve alkollü olduğu tespit edilen C.E. (E-35) de tasarrufunda bulundurduğu ekmek bıçağıyla bağırarak, rahatsızlık yaptığı kaydedildi.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.