banner913
banner932
banner1012

Polisiye Olaylar

banner1020

Gazimağusa’da 4 genç uyuşturucudan tutuklandı... Güney Kıbrıs menşeli 101 fişek için 3 kişiye yasal işlem… Ercan’dan 22 bin dolarla çıkmak isteyen yolcu tespit edildi

banner974
Polisiye Olaylar

banner971


GAZİMAĞUSA'DA 4 GENÇ, UYUŞTURUCU MADDE TASARRUFUNDAN TUTUKLANDI.

Gazimağusa’da iki gencin kaldığı evde polisin yaptığı aramada, saksı içine ekilmiş hintkeneviri olduğuna inanılan bitki, yine hintkeneviri olduğuna inanılan 3 gram madde ile uyuşturucu kalıntısı içeren hassas terazi ve öğütücü ele geçirildi.

Polis, E.N.(E-24) ve J.N.E.’yi (E-21) tutukladı.

Öte yandan bu sabah yine Gazimağusa’da 22 yaşındaki S.Y.’nin kullanımındaki araçta yapılan aramada yaklaşık 1 gram; V.C.G.’nin (E-21) aracında yapılan aramada ise yaklaşık 100 miligram ağırlığında hintkeneviri türü uyuşturucu olduğuna inanılan madde bulunarak emare alındı. 

S.Y. ile V.C.G. tutuklandı. 

GÜNEY KIBRIS MENŞELİ 101 FİŞEK İÇİN 3 KİŞİYE YASAL İŞLEM 

Lefkoşa’da Metehan sınır kapısında, Güney Kıbrıs’tan KKTC’ye geçen H.Y.S (E-63) ve A.C.M.’nin (E-38) kullanımlarındaki araçlarda dün polis tarafından yapılan aramada, H.Y.S’nin aracında 50, A.C.M’nin aracında ise 51 adet KKTC’ye ithali yasak Güney Kıbrıs menşeli av tüfeği fişeği bulunarak emare olarak alındı. 

Bahse konu şahıslar ile olayla bağlantısı olduğu tespit edilen A.D.Y.(E-65) hakkında yasal işlem başlatıldı. 

ERCAN’DAN 22 BİN DOLARLA ÇIKMAK İSTEYEN YOLCU TESPİT EDİLDİ

Ercan Havalimanı’nda bir yolcu, tasarrufundaki, yasada öngörülen 10 bin Euro muadili döviz veya TL’den fazla olan 22 bin ABD Doları’nı yetkili makamlara beyan etmeden yurt dışına çıkmak üzereyken tespit edildi. C.B.(E-45)  hakkında yasal işlem başlatıldı.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.