banner913
banner932
banner1012

Polisiye Olaylar

banner1020

21 yaşındaki Hayati Oral, Girne’deki evinde ölü bulundu... Mağusa ve Girne’de 190’a yakın sürücü hakkında yasal işlem yapıldı... Demirhan’daki ambardan eşya çaldı, tutuklandı...

banner974
Polisiye Olaylar

banner971

 

21 YAŞINDAKİ HAYATİ ORAL, GİRNE’DEKİ EVİNDE ÖLÜ BULUNDU

Girne’de yaşayan 21 yaşındaki Hayati Oral (E) dün akşam evinde ölü bulundu. Polis Basın Subaylığı’ndan yapılan açıklamaya göre, dün akşam 21.00 sıralarında ev arkadaşı   tarafından yatak odasında ölü bulunan Oral’ın bedeninde herhangi darp ve cebir izine rastlanmadı. Oral’ın naaşı, otopsi için Lefkoşa Dr. Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

DEMİRHAN’DAKİ AMBARDAN EŞYA ÇALDI, TUTUKLANDI

Demirhan’da, Birol Şensoy'a ait ambardan kaynak makinesi, hava kompresörü , demir flanş, kompanzatör ve kaynak için kullanılan tapalar çalan S.M. (E-29) tutuklandı. Hırsızlığın geçtiğimiz günlerde meydana geldiği, çalınan eşyaların dün tutuklanan S.M.’nin tasarrufunda bulunduğu açıklandı. 

MAĞUSA VE GİRNE’DE 190’A YAKIN SÜRÜCÜ HAKKINDA YASAL İŞLEM

Polis, Gazimağusa ve Girne’de asayiş ve trafik operasyonu gerçekleştirdi. İki ilçede toplam 900 araç kontrol edilirken, 189 sürücü hakkında yasal işlem yapıldı. 

GAZİMAĞUSA’DA 300 ARAÇ KONTROL EDİLDİ, 125 SÜRÜCÜ HAKKINDA YASAL İŞLEME GİDİLDİ 

Polis, dün öğleden sonra Gazimağusa’da 3 kumarhanede kontrol yaptı. Kontrollerde kumarhanede bulunmaları yasak 7 kişi tespit edildi ve bu kişilerle ilgili ileri işleme gidildi. Gazimağusa’daki trafik operasyonunda ise 300 araç kontrol edildi. 125 araç sürücüsü aleyhinde ileri işleme gidildi. 

Girne’de önceki gün ve dün kumarhaneler, barlar, kahvehaneler, diskolar, gece kulüplerinde huzur operasyonu yapıldı. Polis, 6 sürücünün tasarruflarında sopa ve fişek bulundurduğu tespit etti. Söz konusu kişiler hakkında yasal işlem başlatıldı.

Girne’deki trafik operasyonunda ise 2 günde 600 araç kontrol edildi, 58  sürücü aleyhinde işlem yapıldı. Bu sürücülerden 4’ünün alkollü araç kullandığı belirlendi.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.