banner913
banner932
banner1012

POLİSİYE OLAYLAR...

banner1020

banner974
POLİSİYE OLAYLAR...

banner971

 

KAVGADA ARAYA GİRMEK İSTEYEN KİŞİ BIÇAKLANDI

 Girne’de çıkan bir kavgada arayan giren Hasan Perinçek isimli şahıs bıçakla sırtından yaralandı.

Polis Basın Bülteni’ne göre, Uğur Mumcu Bulvarı üzerinde, A.M.(E-37), 175 mlgr alkollü iken aralarında çıkan tartışmada N.A’yı.(K-25) tokat atarak darp etti. A.M araya girmek isteyen Hasan Perinçek’i ise bıçak ile sırtından yaraladı.

Perinçek, Lefkoşa Dr. Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesi’nde yapılan tedavisini müteakip cerrahi serviste müşahede altına alındı. . A.M tutuklandı. 

EV AÇMA 

İskele’de, Emine Samani’nin evine hırsız girdi. Eşyaları karıştıran R.Ç. (E-51)  ev sahibi tarafından fark edilince bir şey çalmadan kaçtı.  R.Ç. aynı gün polis tarafından tespit edilerek tutuklandı.

ÇALDIKLARINI BAŞKA MARKETE SATTILAR

Yeşilköy’de faaliyet gösteren “Bayram Market” isimli iş yeri açılarak içerisinden 6 şişe bira, 3 şişe viski, 9 karton sigara ve 2 paket kuru yemiş çalındı.

Polis  yürüttüğü geniş çaplı soruşturmada   hırsızlığın M.N. (E-25) ve F.D.(E-20) tarafından işlendiğini ve Bayram Market’ten çalınan muhtelif markalarda sigaraların Z.İ.(E-17) tarafından Pamuklu’da faaliyet gösteren “Enes Market”e 640 TL’ye  satıldığını tespit etti.
 
Söz konusu şahıslar ile sigaraları değeri altında  satın alan market işletmecileri A.G.(K-34) ve E.G.(E-34)  tutuklandı.

EV ARKADAŞININ PARASINI ÇALDI

Lefkoşa’da Avni Efendi Sokak üzerinde bulunan ikametgah içerisinde M.D.(E-22), aynı evde birlikte kaldığı Mehmet Yılmaz’ın  pantolonunun cebinde bulunan 1000 TL para ile bavulunu çaldı. M.D tutuklandı

YANGIN

Gazimağusa’da Fazıl Polatpaşa Bulvarı üzerinde bulunan İzzet Teman’a ait ofis içerisinde, muhtemelen çöpe atılan sönmemiş sigara izmaritinden dolayı  çıkan yangında,  bir adet ahşap dolap, iki adet ahşap masa, bir adet dizüstü bilgisayar, bir adet printer, bir adet ofis sandalyesi, ahşap kapı, ahşap pencere, bir adet floresan lamba, yaklaşık 15 metre  elektrik kablosu, muhtelif ofis eşyaları yanarak zarar gördü.

Yangın itfaiye tarafından söndürüldü. 

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.